Mario Balotelli megsérült

Mario Balotelli
Nice's Italian forward Mario Balotelli (R) speaks with a referee after a red card during the French L1 football match between Nice (OGCN) and Lorient (FCL) at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France, on October 2, 2016. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Vádlisérülés miatt három mérkőzést kell kihagynia Mario Balotellinek, a Nice labdarúgójának.

"Nem lesz bevethető a következő három meccsünkön, az elkövetkező tíz napban" - nyilatkozta Lucien Favre, a francia élvonalban listavezető együttes vezetőedzője a klub honlapjának.

Mario Balotellinek eddig nagyon ment Nice-mezben Forrás: AFP

Az idényt remek formában kezdő Balotelli a csapat keddi edzésén sérült meg, és kihagyta a Nice csütörtöki Európa Liga-mérkőzését, amely 2-0-s vereséggel zárult idegenben a Schalke ellen.

Az olasz csatár különböző sérülések miatt mindössze hat bajnoki és két Európa Liga-találkozón lépett eddig pályára a szezonban, ezeken viszont remekül teljesített, a bajnokságban hat gólnál jár, s a nemzetközi porondon is betalált egyszer. A mostani problémája miatt a Bastia, a Guingamp és a Toulouse elleni bajnoki összecsapásokat kell kihagynia.

A Nice 13 forduló alatt 32 pontot gyűjtött, a Ligue 1 tabellájának első helyén áll, három ponttal előzi meg közvtlen üldözőit, a Monacót és a Paris Saint-Germaint.