Guardiola azt szeretné, hogy Messi a Barcából vonuljon vissza

Josep Guardiola Lionel Messi
Manchester City manager Josep Guardiola watches Lionel Messi of FC Barcelona during the UEFA Champions League, Group C, football match between FC Barcelona and Manchester City FC on October 19, 2016 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain - Photo Kieran McManus / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Josep Guardiola dolgozott már együtt Lionel Messivel a Barcelonánál, de úgy tűnik, nem szeretné, ha az együttműködés a Manchester Citynél is folytatódna. 

Három spanyol bajnoki cím, két Király-kupa, két Bajnokok Ligája-győzelem, két klubvilágbajnokság, három spanyol és két európai Szuperkupa.

Ennyi mindent nyert a Barcelona, amikor egy bizonyos Josep Guardiola ült a kispadján.

Guardiola azóta dolgozott már a Bayern Münchennél, most pedig a Manchester Citynél igyekszik gyarapítani a trófeák számát.

Nem írta alá az új szerződést, azóta pörög a téma

A City keretében hemzsegnek a sztárok, de nagyjából félévente bedobják Lionel Messi nevét is, aki a cikk elején említett barcelonai sikersztoriból alaposan kivette a részét. A Messi-pletykák megint felerősödtek, mivel a gólokat még mindig nagy mennyiségben termelő argentin egyelőre nem írta alá a szerződéshosszabbítást a klubjában, és a közös múlt Guardiolával szintén okot adhat arra, hogy összeboronálják a Cityvel.

Nagy páros voltak a Barcánál, kérdés, lesz-e még közös kalandjuk Forrás: DPPI/Kieran Mcmanus

"Már többször is elmondtam, hogy meggyőződésem, Messi a Barcelonában fejezi majd be a karrierjét.

azt szeretném, hogy az egész pályafutását a Barcánál töltse" - mondta Guardiola a Burnley elleni angol bajnokit felvezető sajtótájékoztatón.

Azért ne legyünk annyira biztosak abban, hogy így is lesz, a Marca például azt írja,

a City 235 millió eurós ajánlattal ejtené kísértésbe a Barcelonát,

Messinek pedig szerény félmillió fontos heti fizetést ajánlanának.