Vágólapra másolva!
A Mumbai City az indiai Super League-ben 2-0-ra legyőzte a Chennaiyin csapatát, és továbbra is vezeti a tabellát. A mezőny legjobbjának a 40-szeres magyar válogatott középpályást, Vadócz Krisztiánt választották, aki a 60. percben remek gólt szerzett távolról. 

A remek formában lévő, még mindig csak 31 éves Vadócz legutóbb 2011. október 11-én volt válogatott, a magyar csapat akkor Eb-selejtezőn 0-0-ra végzett otthon a finnekkel.

Forlán beadta, Vadócz mellel levette, majd kapásból lőtt (1 percnél látható):

Vadócz célja, hogy visszakerüljön a válogatottba. „Fontos célom, hogy legalább egy mérésen részt vehessek. Most egy olyan korban élünk, amikor mindenről van adat, nekem is vannak számadataim arról, hogy milyen teljesítményt nyújtottam az elmúlt időszakban. A következő lépés a válogatottsághoz számomra az lehetne, ha legalább egy tesztet elvégezhetnék. Ha ez összejönne, az már nagy dolog lenne" - nyilatkozta szeptember végén az Origónak.

Vadóczot nem véletlenül nevezik a magyar foci nagy világjárójának - íme, egy grafika arról, hogy mennyi helyen megfordult már:

Vadócz Krisztián vándorlásai Forrás: Origo

A Soccerway statisztikái szerint 13. fellépésén ez volt Vadócz harmadik gólja Indiában. Szintén sok gólt szerez az egykori Atlético Madrid- és Manchester United-sztár Diego Forlán, az uruguay csatár eddig 10 meccsen ötször volt eredményes.

Bombagól Forlan átadásából+meccs embere díj ✅⚽️ Bravó Krisztián! #mumbaicityfc #indiansuperleague #goal #football #heroofthematch #cmg

CMG™ Careers Management Group™ (@cmgrouphu) által közzétett fénykép,

A 37 éves klasszis rendkívül jó véleménnyel van Vadóczról: "Krisztián nagyon jó focista. Játszottam már ellene Spanyolországban is, most pedig lehetőségem van egy csapatban szerepelni vele.

Nagy hasznára van a csapatnak a középpályán" - mondta Forlán a Rangadónak. "Úgy gondolom, megvan benne a minőség ahhoz, hogy ismét valamelyik magasan jegyzett európai bajnokságban játsszon, remek formában van."