Huszti lecserélése után kezdett szárnyalni a Frankfurt

Eintracht Frankfurt vs FC Ingolstadt 04 FOOTBALL
Frankfurt's Szabolcs Huszti (L) and David Abraham (R) cheer with goalkeeper Lukas Hradecky (C) during the DFB Pokal 2nd round soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Ingolstadt 04 in the Commerzbank Arena in Frankfurt am Main, Germany, 25 October 3016. Photo: FRANK RUMPENHORST/dpa
Vágólapra másolva!
Az Eiintracht Frankfurt idegenben 2-1-re legyőzte a Werder Brement a Bundesliga 11. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén. A vendégek mindkét gólját cserejátékos szerezte, a győztes gólt az első bajnokiján pályáéra lépő 18 éves Aymen Barkok rúgta. Huszti Szabolcsot a szünetben lecserélték.

A forduló előtt 7. Eintracht Frankfurt Huszti Szabolccsal a kezdőben állt föl a tabellán hátulról a harmadik, azaz a 16. helyen álló Werder Bremen otthonában.

A nagy iramú mérkőzésen mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést, a 38. percben Grilliltsch vett le szépen (és egy kis szerencsével) egy hosszú indítást, ami után a vendéfgek kapujába lőtt.

A szünetben Niko Kovac lecserélte Husztit, a helyére beküldött Alex Meier pedig az 52. percben egy védelmi hibát kihasználva kiegyenlített.

A 89. percben pedig a győztes gólt is megszerezték a vendégek. Az ugyancsak csereként beálló, élete első Bundesliga-meccsén pályára lépő Aymen Barkok 18 méterről gyönyörűen csavart a brémai kapuba.

A Frankfurt a győzelme után is maradt a 7. helyen, viszont ugyannyi (21) pontja van, mint az 5. helyen álló Hoffenheimnek és a 6. Herthának.