Rooney már télen meggondolhatja magát Kínával kapcsolatban

Wayne Rooney
England's captain Wayne Rooney is pictured during the World Cup 2018 football qualification match between England and Malta at Wembley Stadium in London on October 8, 2016. / AFP PHOTO / Justin TALLIS / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Brit sajtóhírek szerint Wayne Rooney nemet mondott a kínai bajnokságban szereplő pekingi Guoannak, de már télen meggondolhatja magát, ha a kínaiak fenntartják brutális fizetési ajánlatukat.

Rooney nyáron még joggal gondolhatta azt, hogy kulcsember marad a Manchester Unitedben és az angol válogatottban, de egyelőre nem alakulnak jól a dolgok: José Mourinho négy meccsen át nem jelölte a kezdőbe (legutóbb játszott Swansea-ban), és az angol válogatottban is elveszítette a helyét.

A hírek szerint a nyáron még könnyedén visszautasított

ajánlat nem kevesebb, mint heti 300 ezer fontos fizetésről szólt,

és az új helyzetet elemezve a 31 éve csatár is úgy gondolja, érdemes megfontolni a dolgot. Rooney szerződése 2019-ben jár le a Uniteddel, állítása szerint egyelőre csak arra koncentrál, hogy megdöntse Sir Bobby Charlton klubrekordját (249 gól a Unitedben), amitől két találatra van.

Az angol válogatottnak is búcsút inthetne Forrás: AFP/Justin Tallis

A kínai szuperliga, ahol a Guoan a negyedik helyen végzett legutóbb, csak áprilisban indul újra.