Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja góllal járult hozzá a Legia 2-0-s győzelméhez, azonban a jó hírt egyből egy rossz követte, mivel ujjtörés miatt nem csatlakozhat a válogatotthoz.

Nikolics lőtte az első gólt a Cracovia ellen,

csapata sorozatban harmadik bajnokiját nyert meg, és ő ezek közül mindegyiken eredményes volt.

A Legia 15 fordulót követően ötödik a lengyel élvonalban, hátránya nyolc pont a listavezető Jagiellonia mögött. Az előző idény gólkirálya idén hét gólnál jár, de a meccs után komoly fájdalmai voltak.

0:08-nál látható Nikolics gólja:

Még nem tudni, elkerülhetetlen-e a műtét

"Itt vagyok a kórházban és sajnos nincs jó hírem: el van törve az ujjam – ugyanaz, amelyik az Eb előtt is megsérült. Az orvosok műtétet javasolnak, de csak a következő napokban derül ki, hogy muszáj-e megoperálni a kezem. Kénytelen vagyok kihagyni a válogatott vb-selejtezőjét, és a svédek elleni felkészülési meccset. Beszéltem Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, aki elfogadta a lengyel orvosok döntését, mely szerint nem utazhatok haza, egyben jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánt.

Nagyon bánt, hogy nem csatlakozhatok a kerethez, de meg kell értenem,

Ugyanakkor nézni fogom mindkét meccset, lélekben a fiúkkal leszek, és nagyon szurkolok, hogy az idei utolsó két feladatot is sikerrel vegye a csapat" - idézte Nikolicsot a magyar szövetség honlapja.

Egy tétmeccs és egy barátságos maradt az évből

A magyar válogatott november 13-án Andorrával találkozik vb-selejtezőn, majd két nappal később felkészülési mérkőzésen találkozik a svédekkel.