Xhaka Xhakával cserélt mezt a BL-meccs után

Granit Xhaka, Taulant Xhaka
Arsenal's Swiss midfielder Granit Xhaka (L) shakes hands with his brother Basel's Albanian midfielder Taulant Xhaka after the UEFA Champions League Group A football match between Arsenal and FC Basel at The Emirates Stadium in London on September 28, 2016. Arsenal won the game 2-0. / AFP PHOTO / IKIMAGES / Glyn KIRK
Vágólapra másolva!
A szerdai Arsenal - FC Basel Bajnokok Ligája mérkőzés után nem volt kérdés, hogy a londoniak svájci válogatott középpályása kivel fog mezt cserélni a vendég csapatból.

Természetesen a testvérével, Taulant Xhakával. A 24 éves 48-szoros svájci válogatott Granit Xhaka idén nyáron igazolt a Borussia Mönchengladbachból az Arsenalba, és akkor még nem tudhatta, hogy a BL-sorsolás szeszélye folytán új csapata egy csoportba kerül a svájci bajnokkal, az FC Basellel.

Ahol történetesen bátyja, a 25 éves, a tizennégyszeres albán válogatott Taulatnt Xhaka kergeti a labdát. Az Arsenal 2-0-s győzelmét hozó találkozó után nem is lehetett kétséges, hogy ki kivel fog mezt cserélni. Nyugodtan hordhatják az új trikókat, hiszen a saját nevük virít rajta.