Vágólapra másolva!
José Mourinho hű maradt önmagához: szokás szerint a játékosok és a bíró voltak a felelősek csapata vereségéért, saját szerepéről mélyen hallgat, ráadásul játékosai állapota sem nagyon érdekli.

A ManUnited kikapott Watfordban a hétvégén, ez már a félresikerült Európa Liga-meccsel együtt zsinórban a harmadik veresége volt a csapatnak, amely továbbra sem találja a fonalat.

José Mourinho a meccs után feltette a szokásos lemezt: "A játékvezető hibáival nem tudunk mit kezdeni, a sajátjainkkal azonban igen" - mondta a portugál, majd rá is mutatott, kit tart felelősnek a vereségért.

"A Watford második gólja pont olyan szituációból esett, amire felkészültünk hét közben. Az volt a taktikánk, hogy nyomás alatt tartjuk az ellenfél szárnyvédőit [wingback], de

- csapott oda egyet név nélkül Luke Shaw-nak a portugál. A kamerák azt is elkapták, ahogy Mourinho leteremti a játékosát, amikor lecserélte.

José Mourinho Forrás: AFP

Az angol lapok azért is előveszik Mourinhót, mert a meccs utáni sajtótájékoztatón semmiféle empátiát nem mutatott Antony Martial felé, akit agyrázkódás gyanújával vizsgáltak meg. A francia a Watford második góljához vezető támadás közben sérült meg, és a portugált csak az érdekelte, hogy szabadrúgást kellett volna kapnia a csapatának, az nem, hogy van a sérült játékos.

"Nem tudom, mi volt vele, csak azt tudom, hogy annak a szerelésnek nem a kórházban kellett volna végződnie, hanem nekünk kellett volna szabadrúgással jönnünk" - mondta Mourinho (2:40-nél).