Tartalékosan is nyert a Real

James Rodriguez, Real Madrid, foci
Real Madrid's Colombian midfielder James Rodriguez celebrates after scoring during the Spanish league football match RCD Espanyol vs Real Madrid CF at the Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat on September 18, 2016. / AFP PHOTO / PAU BARRENA
Vágólapra másolva!
Tartalékos összeállításban is győzött a még mindig nyeretlen Espanyol otthonában a Real Madrid labdarúgócsapata a spanyol bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A La Liga egyedüli százszázalékos csapata két világklasszist is kénytelen volt nélkülözni, . Cristiano Ronaldo mellett nem nevezte a szakvezetés a mérkőzésre azt a Gareth Bale-t sem, aki még a szerdai, Sporting elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett csípősérülést.

James Rodriguez gólöröme Forrás: AFP/Pau Barrena

Bekerült viszont a kezdőbe James Rodriguez, aki az első félidő ráadásában lerázott magáról két védőt, majd futtából, 20 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (0-1).

A 71. percben aztán egy jobb oldali beadást Benzema lőtt a hálóba, beállítva ezzel a 0-2-s végeredményt.

A 17. helyen álló Osasuna hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a sereghajtó Celtával, amely így megszerezte első pontját a bajnokságban.

Az Athletic Bilbao házigazdaként 2-1-re legyőzte a továbbra is nullapontos Valenciát. A második percben a vendégek szereztek vezetést, de a baszkok Aritz Aduriz duplájával még a szünet előtt fordítottak. A Valencia legutóbb 2012 tavaszán tudott tétmérkőzésen győzni Bilbaóban, ahol immár hat találkozó óta nyeretlen.

Eredmények, Primera División, 4. forduló:
Espanyol – Real Madrid 0-2 (0-1)
gól:
James (45+2.), Benzema (71.)

Athletic Bilbao - Valencia 2-1 (2-1)
gól: Aduriz (24., 41.), illetve Álvaro Medrán (2.)

Villarreal - Real Sociedad 2-1 (2-1)
gól: Sansone (22., 25.), illetve Yuri (35.)
piros lap: Joseba Zaldúa (90., Real Sociedad)

Osasuna - Celta Vigo 0-0