Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája első fordulójának második játéknapján is akadtak csodaszép gólok, mi nem is tudunk dönteni, melyik volt közülük a leglátványosabb. Segítsen a szavazatával!

Cristiano Ronaldo nevelőegyesületének lőtt parádés gólt, a Real Madrid pedig a 95. percben a győzelmet is kicsikarta a Sporting ellen. Ronaldo nem ünnepelte meg a bal felsőbe vágott gólt, de azért láthatóan örült neki, mert nem annyira megy neki a góllövés szabadrúgásból mostanában.

Ezt azért nagyon beverte a portugál aranylabdás.

A monacói Bernardo Silva egy szép testcsel után lőtte szét a Tottenham kapujának jobb oldalát, elszomorítva ezzel a BL történetének legnagyobb nézőközönségét a Wembleyben. A franciák meg is nyerték a meccset.

Vissza a szabadrúgásokhoz: Rijad Mahrez a másik vinklit választotta, mint Ronaldo, de a lövése nem kevésbé látványos. A BL-újonc Leicester lesimázta a Bruges-t idegenben, váratlanul könnyedén győzött az angol bajnok.

Megint egy bombagól, ezúttal Portóból: Otávio iszonyatosan eltalálta, esélye sem volt a Köbenhavn kapusának, a dánok mégis ponttal távoztak a Dragaóból. Ha hozzátesszük, hogy egy fél félidőt emberhátrányban játszva játszottak döntetlent, még nagyobbnak tűnik a bravúr.

A CSZKA Moszkva is pontot szerzett Leverkusenben, Dzagojev gólja talán kevésbé látványos, és nem is maga a lövés a lényeg, de az a mozdulat, amivel helyzetbe hozza magát, egészen parádés.

Mi csak nehezen tudnánk dönteni, segítsen a szavazatával, hogy eldönthessük, melyik volt a szerdai játéknap legszebb gólja.

Szavazzon!

Melyik a legszebb?