Csak ámulunk a BL-nyitány parádés góljain

Lionel Messi Barcelona Celtic Bajnokok Ligája
Lionel Messi of FC Barcelona celebrates after scoring his side's second goal during the UEFA Champions League, Group C, football match between FC Barcelona and Celtic FC on September 13, 2016 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain - Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
Remek meccseket, szép gólokat hozott a keddi BL-nyitány. Mutatjuk az öt legszebb gólt, szavazzon a kedvencére!

Messi triplázott a Celtic ellen, és talán a második gólja volt a leglátványosabb. A szintén hidrogénezett hajban pompázó Neymarral bolondot csináltak a skótok védelméből, a végén az argentin lőtte be a brazil utolsó passzát (Barca-Celtic 3-0).

Neymar balról ívelt középre, Iniesta pedig tökéletes ütemben érkezett, és kapásból óriási gólt vágott a léc alá (Barca-Celtic 4-0).

A négy gólpasszig jutó Neymar 5-0 után Suáreznek adott parádés labdát, az uruguayi mellel átvette, ráfordult, és óriási gólt lőtt.

A Benfica 1-0-ra vezetett a Besiktas ellen, csakhogy a törökök a 93. percben szabadrúgáshoz jutottak. Talisca nagyon bevarrta, megérdemelt pontszerzés.

Niguezt ünnepelték az Atlético-szurkolók Eindhovenben, a felé tartó labdát amolyan kungfumozdulattal rúgta be a kapuba. Ezzel nyertek is a spanyolok.

Szavazzon!

Szavazzon!

Melyik volt a BL-nyitány legszebb mozdulata?