Diego Simeone visszatér Olaszországba

637315041 fbl Horizontal
Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the UEFA Champions League final football match between Real Madrid and Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Diego Simeone az El Confidencialnak elárulta, mi lesz a következő állomáshelye az Atlético Madrid után: az argentin edző egykori csapatához, az Interhez tart.

A 46 éves edző 2015-ben ötéves szerződést írt alá az Atlético Madridhoz, de az El Confidencial úgy tudja, nem tervezi kitölteni a szerződését, hanem egykori csapatához, az Interhez szerződik 2018-ban.

Simeone és az Atléti vezetősége között a hírek szerint megromlott a viszony az elveszített Bajnokok Ligája-döntő után, amire csak rátett egy lapáttal, hogy a vezetők is tudtak az edző szándékáról, hogy visszatérjen Olaszországba. Ennek többek között az is az oka, hogy legidősebb fia idén a Serie A-ba igazolt, a Genova játékosa lett.

Diego Simeone Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Simeone két évig volt az Inter játékosa, 1997 és 99 között 57 mérkőzést játszott a milánóiaknál, de játszott a Pisában, és legendává vált a Laziónál is.