Ibra akkor is trollkodik, amikor ajándékot ad

FOOTBALL - COMMUNITY SHIELD - LEICESTER CITY v MANCHESTER UNITED AOUT AUGUST COMMUNITY SHIELD FOOT FOOTBALL LEICESTER MANCHESTER UNITED Soccer SPORT
Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates at full time during the FA Community Shield match between Leicester City and Manchester United played at Wembley Stadium, London on August 7th 2016 - Photo Kieran McManus / BPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Szombaton az Old Traffordon találkozik egymással a Manchester United és a City, amit a vörösök svéd csatára ki is használt, hogy egy kicsit cinkelje a kékek kapusát.

Az nem újdonság, hogy Zlatan Ibrahimovic nem megy a szomszédba, ha valakit meg kell tréfálni, de az biztos, hogy az évek múlásával egyre kifinomultabbak a módszerei. Ma már nem rúg hátba vagy fejbe senkit, inkább ajándékot küld az „áldozatnak”.

A szerepre ezúttal a Manchester City frissen igazolt kapusát, Claudio Bravót szemelte ki, akinek saját ruhamárkájának friss kollekciójából küldött egy pólót, szépen bedobozolva. A pólóhoz pedig egy üzenet is járt, ami így szól: „Isten hozott Manchesterben. Itt egy edzőfelszerelés, szükséged lesz rá. Szombaton találkozunk!”

Szombaton délután 13.30-tól a PL 4. fordulójának nyitó mérkőzése lesz a két manchesteri óriás találkozója az Old Traffordon. Három forduló után mindkét csapat hibátlan, de jobb gólkülönbségével (+6 a United +5-ével szemben) a City áll a tabella élén.

A nagy meccs előtt annyit már lehet tudni, hogy míg Ibra várhatóan a kezdőcsapatban kap helyet a hazai oldalon, addig a vendégektől – a svédhez hasonlóan ugyancsak háromgólos Sergio Agüero eltiltás miatt nem léphet pályára.