Klopp rossz edző, és hibázott Balotellivel

Mario Balotelli
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli warms up before the English League Cup semi-final second leg football match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London on January 27, 2015. AFP PHOTO / GLYN KIRK RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint a Liverpool edzője rossz szakember, egyúttal úgy véli, hogy Jürgen Klopp rosszul bánt az olasz csatárral.

Raiola a Gazzetta dello Sportnak adott őszinte interjút az után, hogy Balotelli - aki az előző szezonban a Milanban szerepelt kölcsönben - a Nice-hez szerződött a Liverpooltól.

"A végén már a liverpooli fejesek is azt mondták, hogy Klopp hibázott" - fogalmazott az ügynök, arra célozva, hogy a német tréner a tartalékok közé száműzte a 33-szoros olasz válogatott csatárt, amikor az Anfielden készült.

Balotelli Nizzában próbál szerencsét Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Nem szeretném az edzői kvalitásait kritizálni, de számomra ő nem egy jó edző. Azt sem értette meg, hogy Balotelli is csak egy ember. Miközben Mario példamutatóan viselkedett. Akkor sem panaszkodott, ha egyedül kellett edzenie. Az lenne a legkevesebb, hogy kimondjuk, ami történt, az Klopp hibája. Le sem sz**ta az egészet" - mondta Raiola, aki olyan sztárok ügyeit is képviseli, mint Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Blaise Matuidi vagy Romelu Lukaku.

Klopp ezzel szemben azt mondja, ő mindent megtett, hogy Balotelli fitt, jó állapotú futballistaként kereshessen magának új csapatot.

A Liverpool legutóbb 8. lett a Premier League-ben Klopp vezetésével, most három kör után négy ponttal a 11. Forrás: DPPI media/ Ben Queenborough

"Azt szerettük volna, hogy Mario olyan jó játékos legyen, mint amilyen a sérülése előtt volt. A tehetség megvan benne - efelől semmi kétség. Ahogyan beadott, fejelt és dolgozott tréningen, látható volt, hogy világklasszis" - idézte Kloppot a Liverpool Echo.