Algériában a Leicester a legnépszerűbb

Riyad Mahrez, Rijad Mahrez, foci, Leicester City
Leicester City's Algerian midfielder Riyad Mahrez (L) controls the ball during the English Premier League football match between Leicester City and Arsenal at King Power Stadium in Leicester, central England on August 20, 2016. / AFP PHOTO / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Iszlam Szlimani szerint a Leicester City a legnépszerűbb angol futballklub Algériában, köszönhetően egy másik algériai válogatott labdarúgónak, a tavaly bajnoki aranyat nyert Rijad Mahreznek.

Iszlam Szlimaninak nem kell sok idő ahhoz, hogy megszokja a Leicester City csapatának légkörét, az angol bajnokcsapat új játékosa ugyanis azt mondta, az előző szezon minden mérkőzését látta.

A 43-szoros algériai válogatott csatár három Sportingban töltött szezon után fogadta el az angolok ajánlatát, a Leicester klubrekordnak számító 28 millió fontért öt évre szerződtette. Sokat várnak tőle, hiszen 2015-16-ban 33 portugál bajnokin 27 gólt szerzett.

Rijad Mahrez Forrás: AFP/Oli Scarff

„Az én kedves barátom, Rijad Mahrez sokat mesélt nekem a klubról, az a lehetőség, hogy most együtt játszhatunk, nem csupán nekünk és a Leicesternek, de a válogatottnak is nagyszerű lesz. Otthon mindenki tudja, hogy ez a csapat az angol bajnok, hála Mahreznek, Algériában is a legnépszerűbbnek számít. Ami tavaly történt, azt bizonyította, hogy a futballban bármi megtörténhet" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.