Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályú Queens Park Rangers csapatától a Debrecenbe szerződött Tőzsér Dániel. A 31-szeres válogatott játékos 13 év után tért vissza nevelőklubjába és hároméves szerződést kötött.

„Szerintem lesz még kellemes meglepetésben részük a drukkereknek" – nyilatkozta a sportnapilapnak Szima Gábor, a Debrecen labdarúgócsapatának elnök-tulajdonosa, és nem tévedett.

A klubnál folytatódott a nagy átalakulás, és az elmúlt napokban szerződtetett Könyves Norbert, Ioan Filip és Chuka Derick Ogbu után szerdán aláírt Tőzsér Dániel is.

Tőzsér Dániel Debrecenben folytatja Forrás: Dvsc.hu

A 31-szeres válogatott középpályás tizenhárom év után visszatér ahhoz a klubhoz, ahol egykor nevelkedett, és hároméves szerződést kötött a DVSC-vel.

Tőzsér tizenhét évesen került a török Galatasarayhoz, de egy év után hazaköltözött és 2004-2006 között a Ferencváros játékosa lett. Következett a görög AEK Athén , majd a belga Racing Genk, 2013 nyarán pedig a Genoába igazolt. Onnan az angol másodosztályú Watfordhoz került, a legutóbbi szezont pedig a Championshipben szereplő Queens Park Rangersben töltötte, ahol 16 bajnokin lépett pályára.