Kemény ízelítőt kapott a Leicester a BL-ből

International Champions Cup 2016 - Paris Saint-Germain v Leicester City GettyImageRank3 FOOTBALL Soccer Club Soccer Major League Soccer
CARSON, CA - JULY 30: (L-R) Christopher Nkunku #24, Layvin Kurzawa #20, Odsonne Edouard #22 and Lorenzo Callegari #41 of Paris Saint-Germain celebrate Edouard's second half goal, as Leicester City goal keeper Kasper Schmeichel looks on during the 2016 International Champions Cup at StubHub Center on July 30, 2016 in Carson, California. Paris Saint-Germain defeated Leicester City 4-0. Jeff Gross/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Amerikában túrázó Leicester Cityt a PSG rakta meg 4-0-ra, egy kis előzetest mutatva abból a műsorból, ami szeptembertől vár a PL-győztesre.

A Nemzetközi Bajnokok Kupája elnevezésű torna keretében a Premier League bajnoka, a Leicester City a kaliforniai Carsonban lépett pályára az előző Bajnokok Ligája-szezon egyik elődöntőse, a Paris Saint-Germain ellen.

Sok köszönet nem volt a találkozásban, ugyanis a még pihengető Jamie Vardy (és a Chelsea-hez igazoló N'Golo Kanté) nélkül, de rajta kívül nagyjából a legerősebb összeállításában kiálló Leicester 0-2-es félidő után 4-0-s vereséget szenvedett.

Mégpedig úgy, hogy a PSG edzője, Unai Emeri a kapuson, Alphonse Areolán kívül a 80. percre valamennyi mezőnyjátékosát lecserélte.

Eredmény:
Paris Saint-Germain – Leicester City 4-0 (2-0)
g.: Cavani (26., 11-esből), Ikone (45.), Lucas Moura (64.), Edouard (90.).