Rekordbajnok BL-indulóhoz igazolhat Dzsudzsák

fbl TOPSHOTS Horizontal EUROPEAN CHAMPIONSHIP FOOTBALL OFFBEAT-DOCUMENTATION STRIPPED TO THE WAIST HAT
Hungary's midfielder Balazs Dzsudzsak (R) celebrates at the end of the Euro 2016 group F football match between Iceland and Hungary at the Stade Velodrome in Marseille on June 18, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sportnak nem cáfolta, hogy a 29 éves magyar válogatott középpályás akár az Olympiakosz Pireuszban is folytathatja pályafutását.

„A görög klub valóban érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, és elárulhatom azt is, nem rajta múlik a váltás” - mondta a menedzser, hozzátéve, hogy az Olyampiakosznak először a Bursasporral kell megegyeznie.

Görögországban köt ki Dzsudzsák? Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

„Érdeklődők folyamatosan vannak, olasz és német csapatok is szerződtetnék, volt olyan együttes, amely kölcsönbe, opcióval vitte volna Balázst.

Balázs jól játszott az Európa-bajnokságon, de utána nem volt akkora a mozgolódás, mint amekkorára számított, most kezd igazán beindulni a piac.”

Jól játszott az Eb-n, de csak most kezdtek el érdeklődni iránta Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Brunskill

Vörösbaranyi szerint Dzsudzsák higgadtan, jól kezeli a helyzetet. „Persze jó lenne minél előbb megtalálni az új klubot, elvégre már mindenhol tart a felkészülés, de nincs okunk aggódni, az sem baj, ha csak az átigazolási szezon utolsó napján sikerül.

Az Olympiakosz minden szempontból jó lenne.

Patinás európai klub, amely a bajnoki címért küzd, ráadásul a nemzetközi porondon is szerepel.”

Az Olympiakosz mellett az elmúlt napokban az al-Ain érdeklődéséről lehetett hallani, az arab emírségekbeli klub a Bursaspornak 4 millió, míg Dzsudzsáknak éves szinten 2,5 millió eurót ajánlott.