Mourinho betiltotta a Pokémon Gót Manchesterben

Jose Mourinho, Manchester United, foci
Manchester United's new Portuguese manager Jose Mourinho poses with a scarf on the pitch during a photocall at Old Trafford stadium in Manchester, northern England, on July 5, 2016. Jose Mourinho officially started work as Manchester United manager at the club's Carrington training base yesterday. The 53-year-old was appointed as United boss in May after the sacking of Dutchman Louis van Gaal. OLI SCARFF / AFP
Vágólapra másolva!
José Mourinho örül, ha a játékosai elfoglalják magukat, de a Pokémon Gót betiltotta a ManUnited öltözőjében.

"Még szokja a helyét az Old Traffordon, és igyekszik óvatosan tapogatózni a klubnál, nem ront ajtóstul a házba" - mondta a Daily Mailnek egy klubhoz közeli forrás. "Egy dolgot azonban máris betiltott:

A virtuális figurák üldözése a futballisták között is népszerű, többen, köztük az Eb-gólkirály Antoine Griezmann is játszik vele, de Mourinho a Unitednél úgy döntött, a meccsek előtt jobb, ha a játékosai inkább a követendő taktikára összpontosítanak, ezért tiltotta be a játékot.

Jose Mourinho első szabálya: tilos a Pokémon Go Forrás: AFP/Oli Scarff

A Unitednél egyébként sem indult jól a szezon, a Dortmund elleni 4-1-es vereség után a játékosok mezszámainak variálása borzolta a szurkolók hangulatát: sok Martial-mezes szurkolónak nem tetszett, hogy Ibra kapta a középcsatár számát, míg a francia a 11-esre váltott.