Sokkoló vallomást tett a Real Madrid korábbi sztárja

Square
Real Madrid's Brazilian Cicinho grimaces during their King's Cup ("Copa del Rey") semi-finals 2nd leg football match against Zaragoza at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, 14 February 2006. Zaragoza reaches the Final after winning 6-1 1st leg, 0-4 2nd leg. AFP PHOTO/ Pierre-Philippe MARCOU / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Cicinho azt mondta, az alkohol majdnem megölte őt, mivel egyszerűen nem tudott megállni két pohár italnál.

A most 36 éves brazil védő legutóbb a török Sivassporban játszott, de szerepelt a Romában is, a Real Madriddal pedig megnyerte a spanyol bajnokság 2006/2007-es szezonját. Az ESPN brazil kiadásának őszintén beszélt alkoholproblémáiról.

„Az a srác vagyok, aki nem tud csak két pohár italt meginni. Addig kell innom, amíg össze nem esek – hangzott a sokkoló vallomás, majd Cicinho még erre is rá tudott tenni egy lapáttal.

Akkor az orvosok azt mondták, hogy ha ezt tovább folytatom, akkor rövidesen meg fogok halni.”

Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A brazil válogatottal 2005-ben Copa Americát nyert Cicinho szakmai kérdéseket is kapott, például kritizálta a brazil válogatottat. „Mindenki a szelfikkel és a hajával van elfoglalva, ahelyett, hogy alázatosan játszana a hazájáért. Olyanokat hallok, hogy a játékosok azt kérik, ne kelljen játszaniuk a Copa Americán. A mi időnkben ez elő nem fordulhatott volna.”

A brazil csapat az idei Copán a három csoportmeccséből csak egyet nyert meg, így gyorsan búcsúzott a sorozattól.