Mourinho ragaszkodik Fellainihez, négy játékos útját kiadta

Manchester, 2014. december 2.
Marouane Fellaini, az angol Manchester United játékosa, miután gólt szerzett a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. december 2-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban. (MTI/EPA/Peter Po
Manchester, 2014. december 2. Marouane Fellaini, az angol Manchester United játékosa, miután gólt szerzett a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. december 2-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban. (MTI/EPA/Peter Powell)
Vágólapra másolva!
A Manchester United ügyeiben mindig jól értesült angol újságíró, Duncan Castles hosszabb cikket közölt José Mourinho terveiről.

Eszerint négy játékosra kitette az eladó táblát: Marcos Rojo mellett a veterán és egyre lassabb Bastian Schweinsteigert is elengedi, ha érkezik megfelelő ajánlat. Az nem meglepetés, hogy Juan Mata is mehet, hiszen bár a manchesteri szurkolók között népszerű, de Mourinhóval már a Chelsea-nél sem jöttek ki egymással, ezért onnan is távoznia kellett.

Schweinsteiger is távozhat Forrás: AFP/John MacDougall

A negyedik távozó kisebb meglepetésre Daley Blind lehet, aki a szakíró szerint a jobbak közé tartozott az elmúlt szezonban, alapember volt Louis van Gaalnál, és tehetsége alapján helye lenne a Manchester Unitedben.

Nem akar viszont megválni José Mourinho a belga válogatott Maroune Fellainitől, aki a portugál edző szerint fizikai felépítésével, magasságával és rutinjával kulcsfigura lehet a középpályán.

Fellaini kell Mourinhónak Forrás: MTI/EPA/Peter Powell

Duncan Castle szakíró persze nem ment el szó nélkül Paul Pogba esetleges leigazolása mellett sem, szerinte komoly esély van a Juventus vb-ezüstérmes középpályásának érkezésére. A Guardian is közölt egy cikket a Manchester Unitedről, a felállásban Pogba is szerepel. A mértékadó angol lap ilyennek várja Mourinho csapatát:

Forrás: Guardian