Társoldalunk:

Dzsudzsák a terrorveszély miatt távozna Bursából

2016.07.01. 09:04

Dzsudzsák Balázs elsősorban a terrorveszély miatt távozna Törökországból. A Bundesligában köthet ki a magyar válogatott csapatkapitánya. 

"Egyelőre nem tudok konkrétumokkal szolgálni a jövőmmel kapcsolatban, az viszont biztos, hogy szeretnék távozni a Bursasportól. Nagyon aggódom a terrorcselekmények miatt, és hogy a jövőben további robbantásokra kerül sor Törökországban" - mondta a Class FM-nek Dzsudzsák.

A magyar játékosnak nem jött be a török kaland, gyorsan kritizálni kezdték a játékát, és a szezon végére ki is került a csapatból. A Bursaspor is eladná a játékosát, de elég kemény árat szabott a 2 millió euróért vett magyarért: a hírek szerint hétmilliót kérnek érte a törökök.

Dzsudzsákot korábban hírbe hozták több neves klubbal is, de korábban is ez volt a helyzet, aztán mégis Mahacskalában, majd Bursában kötött ki. Most hallani a Schalke és a Hertha érdeklődéséről is, de az Eb előtt egy arab oldal tényként közölte, hogy az Emirátusokba szerződik

Dzsudzsák újabb átigazolás előttForrás: Polyák Attila

A héten történt isztambuli robbantás előtt is voltak már terrorcselekmények Törökországban, ráadásul előfordult, hogy pont Bursában történt ilyesmi.