Dárdaiéknak még szokniuk kell, hogy ennyire jók

Dárdai Pál, Hertha, foci
Darmstadt, 2015. december 13. Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője (b) a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában játszott, Darmstadt elleni mérkőzésen Darmstadtban 2015. december 12-én. A Hertha BSC 4-0-ra győzött. (MTI/EPA/Arne Dedert)
Vágólapra másolva!
A Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál nem akar felesleges terhet rakni a játékosaira, különösen a fiatalokra nem, ennek szellemében az esetleges európai kupaszereplésről egyelőre nem esik szó a labdarúgócsapat öltözőjében.

A berlini együttes jelenleg - a várakozásokat messze felülmúlva - harmadik a Bundesligában, ez a helyezés a szezon végén Bajnokok Ligája-főtáblát ér. A Hertha szerdán Huszti Szabolcs gárdáját, a 15. Eintracht Frankfurtot fogadja a 24. fordulóban.

- hangsúlyozta Dárdai kedden a meccs előtti sajtótájékoztatón. Hozzátette: egyelőre még nem jött el az idő, hogy hivatalosan nagyobb célokat tűzzenek ki maguk elé.

Dárdai Pál Forrás: MTI/EPA/Arne Dedert

A magyar szakember irányította csapat eddig 39 pontot gyűjtött a szezonban, szerinte a BL-ről majd akkor lehet beszélni, ha 52 pontnál tartanak. A Bundesligából még 11 forduló van hátra.