Vágólapra másolva!
Roberto Mancini, az Inter edzője elvesztette a fejét a Milan elleni meccs alatt, és utána is. Előbb mutogatott az ellenfél szurkolóinak, majd csúnyán beszélt az őt kérdező riporternővel.

A szokásos tüzes hangulatban zajlott a milánói derbi, amelyet a Milan 3-0-ra nyert meg. Az Inter edzője, Roberto Mancini a második félidő nagy részét az öltözőből követte, mivel Antonio Damato játékvezető elküldte a kispadtól, amikor az edző hevesen reklamált Donnarumma és Eder ütközése miatt.

A visszajátszások alapján a fiatal kapus a labdát találta el, Eder viszont belerúgott a karjába, de az interesek büntetőt szerettek volna kapni az eset miatt. Mancini teljesen elvesztette a fejét, és amikor bevonult az öltözőbe, akkor a középső ujját mutatta a Milan-drukkereknek.

Mancini a meccs után sem higgadt le, és nem volt éppen elegáns a Mediaset csatorna riporternőjével, Mikaela Calcagnóval, aki arról érdeklődött, az 1-0-s Milan-vezetésnél büntetőt rontó Icardira nem lehetett-e hatással, hogy nemrég egy kihagyott helyzete után Mancini azt mondta, ő 50 évesen is belőtte volna a helyzetet. "Szarságokat beszél, de ha mindenáron feszültséget akar kelteni, akkor tegye."

Aztán Calcagno rákérdezett a kiállítás utáni mutogatásra, amire Mancini azt felelte, "igen, mutogattam a szurkolóknak, akik inzultáltak engem. Most boldog?". Aztán az edző jelezte, hogy neki ennyi elég volt, és véget vetett az interjúnak.