Vágólapra másolva!
Egy Atlético-Real Madrid meccs az U19-es korosztályban is presztízsmeccs, és a Real kapuját védő Luca Zidane-nak nem volt jó napja.

A világ- és Európa-bajnok legenda, Zinedine Zidane fia többször is bizonytalanul mozdult ki a kapujából, vagy eladta a labdát a saját 16-osa közelében, és négy gólt is kapott. A meccs hajrájában elvesztette a fejét, és megrúgta az egyik Atlético-játékost, majd az esetet követő kakaskodásban a fejével kicsit megtolta egyik ellenfele fejét.

A kiállítást érő rúgás nem látszik a videón, csak a kakaskodás:

Amiről persze a lapoknak egyből eszébe jutott apja híres-hírhedt fejese, amikor a neki beszóló Marco Materazzit bólintotta mellkason a 2006-os olasz-francia vb-döntőben.

A zseniális képességű Zidane-nál többször is elszakadt a cérna pályafutása során, az 1998-as vébén például két meccset kellett kihagynia, amikor piros lapot kapott, mert megtaposott egy szaúd-arábiai játékost, de egy Juventus-Hamburg BL-meccsen is volt egy fejelése, ami kiállítással végződött.

A 98-as eset 00:25-nél, a másik 1:01-nél látható a videón:

Zidane-nak mind a négy fia a Real kötelékébe tartozik, a legidősebb, Enzo a Castillában játszik, a 17 éves Luca az U19-ben, a 13 éves Theo és a 9 éves Elyaz pedig a serdülő-, illetve kölyökcsapatban.