Ronaldo ultimátumot adott a Real Madridnak

Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Rafa Benítez, foci
SPAIN, Madrid:Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo and Spanish coach Rafael Benitez during the Spanish League 2015/16 match between Real Madrid and UD Levante, at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid on October 18, 2015. (Photo by Guillermo Martinez DPI/Nurphoto)
Vágólapra másolva!
Súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Real Madrid labdarúgócsapata az FC Barcelona elleni bajnokin, így 12 forduló után hatpontos hátrányba került a riválissal szemben. Lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo kapcsolata annyira megromlott Rafa Benítezzel, hogy jelezte a klubnak, vagy ő megy vagy az edző.

Eddig sem ettek egymás tenyeréből, de külföldi lapértesülések szerint jelenleg abszolút mélyponton van Cristiano Ronaldo és Rafa Benítez kapcsolata.

Az nyilvánvaló volt, hogy a Real Madrid hazai, Barcelona elleni 4-0-s zakójának lesz még utóélete, az első lépést Ronaldo tette meg, aki a La Gazetta dello Sport szerint ultimátumot adott a klubvezetésnek. A portugál világklasszis jelezte Florentino Pérez elnöknek, hogy Benítez irányítása alatt nem marad a klubnál, és azt kérte, bocsássák el az edzőt.

Cristiano Ronaldo és Rafael Benítez Forrás: Guillermo Martinez DPI/Nurphoto

A Marca szerint csak az a kérdés, hogy mikor lépi meg a klub ezt: most vagy csak júniusban. Azt ugyanis biztosra lehet venni, hogy Benítezzel nem számol hosszútávon a klub.

Az írás szerint azonban Pérez szeretné nyugodtan, higgadt fejjel elemezni a történteket. Azaz a hét folyamán beszél majd a játékosokkal, az edzővel és a vezetőséggel, és csak úgy hozza meg döntését.