Storck válogatottja jobb lett, mint Dárdaié

Pal Andre Helland, Lovrencsics Gergő, foci
Norway's forward Pal Andre Helland (C) and Hungary's forward Gergo Lovrencsics (L) vie during the Euro 2016 play-off football match between Norway and Hungary at the Grupama Arena in Budapest on November 15, 2015. Hungary won 2-1 and on aggregate 3-1 and qualified to the European championships. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szélsője, Lovrencsics Gergő szerint leírhatatlan az a boldogság, ami átfutott rajta a norvégok elleni siker után. Úgy érzi, Bernd Storckkal jobb lett a csapat támadásban.

"Berd Storck profi. Éppúgy, mint Dárdai Pál, aki letette az alapot a stabil védekezés kialakításával, amit Bernd Storck tovább vitt, a támadásokhoz pedig hozzá is tett" - nyilatkozta a Lech Poznan légiósa a Nemzeti Sportnak. "Az első mérkőzés után tudtuk, hazai pályán nem állhatunk be védekezni. Aztán jött Priskin Tamás varázslatos gólja meg Király Gábor védései, de mindenki hozzátette a magáét, Nagy Ádám például nagyszerűen megállta a Gera Zoltám pozíciójában, fényes jövő áll előtte."

Csúsztak-másztak a magyarok, és ennek meg is lett az eredménye Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Lovrencsics hozzátette, hogy még mindig a sikert hatása alatt van. "Két-három nap, vagy inkább két-három hét múlva felfogom, mi történt, mit értünk el. Tényleg hihetetlen. Rengeteget dolgoztunk érte, amikor véget ért a találkozó, azt sem tudtam, hová kapjam hirtelen a fejemet. Az az érzés, a boldogság leírhatatlan, ami átfutott rajtam - még most is beleborzongok, ha rágondolok. Aztán zengett-zúgott a stadion a magyar himnusztól! A szívemig hatolt. Az ilyen pillanatokért él az ember, ezért érdemes labdarúgónak lenni."