50 éve nem látott tehetség a válogatott fiatalja

Nagy Ádám; Király Gábor
Belfast, 2015. szeptember 7. Nagy Ádám, Fiola Attila és Király Gábor kapus (b-j) az ír csapat gólja után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők F csoportjában játszott Észak-Írország - Magyarország mérkőzésen a belfasti Windsor Park Stadionban 2015. szeptember 7-én. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Bursaspor újabb magyar válogatott játékost igazolhat, sajtóértesülések szerint a török klub scoutja elalélt a ferencvárosi Nagy Ádám játékától, és azt javasolta a klubnak, szerződtessék a fiatal középpályást.

"Ötven éve követem a nemzetközi futballt, de hozzá hasonló tehetséget még nem láttam. Ezt azonnal jeleztem is az elnökünk felé. Nagy Ádám félelmetesen játszott" - hivatkozik Nuri Khanra, a Bursaspor korábbi szakvezetőjére a Nemzeti Sport.

Khannak nem csak a Fradi fiatal középpályása tetszett, elégedett volt Kleinheisler László játékával is, akit Dzsudzsák Balázs ajánlott a klubja figyelmébe. Arról nem szól a Bursasporluyuz tudósítása, hogy bármelyik játékosért ajánlatot készülne tenni a török klub.

Nagy Ádám Belfastban is jól játszott Forrás: MTI/Illyés Tibor

A sportnapilap úgy tudja, Nagy egyelőre nem gondolkodik Törökországban, míg Kleinheislerért valószínűleg lengyel csapatokkal kell megküzdenie a Bursaspornak, ha le akarja igazolni.