Vágólapra másolva!
Salamon Kalou, a Hertha BSC csatára részben Dárdai Pál korábbi kritikáinak köszönheti, hogy újra formába lendült, és a remekül szereplő csapat vezéregyénisége lett. 

„Salamon élvezi a bizalmamat, de többet várok tőle. Agresszívebbnek kell lennie, veszélyesebben kell mozognia az ellenfél kapuja előtt” – mondta Dárdai Pál tavaly év végén a csatárról, aki tavaly messze elmaradt a várakozásoktól a Herthában, idén azonban ontja a gólokat: 12 forduló után már hét gólnál jár, és háromszor a Német Kupában is betalált.

„Joga van hozzá, hogy kritizáljon, hiszen ő a főnök.

– mondta Dárdairól Kalou, akinek idén nagy szerepe van abban, hogy a Hertha a 4. helyen áll a Bundesligában. – Dárdai remek hangulatot teremt, keményen meghajt minket az edzéseken, engem gyakran a kifulladásig hajszol” – mondta a Kickernek Kalou.

Dárdai Pál Forrás: AFP

A 30 éves, egykori BL-győztes csatár szerint fontos volt, hogy pozitívan álljon hozzá Dárdai kritikáihoz. „Őszintén elmondta, mit gondol, én pedig úgy voltam vele, ha javulni akarok, muszáj elfogadnom a kritikákat. Márpedig

Dárdai pontosan elmondja, miben és hogyan kell fejlődnöd.

Nem barátkozni kell, mert hiába baráti a hangulat az öltözőben, azzal önmagában semmire nem mész” – mondta az elefántcsontparti csatár.