Vágólapra másolva!
Pénteken délelőtt még Oslóban edzett a magyar labdarúgó-válogatott, amely délután érkezik haza az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésének helyszínéről.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint pénteken délelőtt Oslóban vezényelt edzést Bernd Storck szövetségi kapitány és szakmai stábja. A két részre osztott keret egyik fele, a Norvégia ellen pályára lépő játékosok regeneráló edzésen vettek részt, amely főként szobakerékpározásból és nyújtásból állt.

Akik nem szerepeltek a győztes mérkőzésen, azok rendes edzésterhelést kaptak, hogy a keret minden tagja megfelelő állapotban legyen a vasárnapi visszavágóra.

A csapat délutántól Telkiben folytatja a felkészülést. A magyar csapat csütörtökön este - Kleinheisler László góljával - 1-0-ra megnyerte a Norvégia elleni párharc első találkozóját. A visszavágóra vasárnap 20.45 órától a Groupama Arénában kerül sor. A magyar válogatott az 1986-os világbajnokság után először juthat ki nagy nemzetközi tornára, Európa-bajnokságon pedig 1972 óta nem szerepelt.