Vágólapra másolva!
A 23 éves Neymar jobb gólátlaggal bír, mint amivel Lionel Messi és Cristiano Ronaldo rendelkezett ennyi idősen.

Neymar a klubjaiban és a brazil válogatottban 317 meccset játszott eddig, és ezeken 183 gólt szerzett, ami 0,58-as gólátlagnak felel meg. Messi ennyi idősen 268 meccset tudott maga mögött, és ezeken 150 gólt ért el, ami 0,56-os átlag, Cristiano Ronaldo mutatója pedig 327 meccs és 118 gól (0,36).

A díjakat tekintve Messi vezet

A trófeákat tekintve Messi állt a legjobban hármuk közül, aki 23 évesen aranylabdásnak, kétszeres BL-győztesnek és BL-gólkirálynak, valamint többek között négyszeres spanyol bajnoknak, kétszeres spanyol gólkirálynak, U20-as vb-, klubvilágbajnokság- és európai Szuperkupa-győztesnek mondhatta magát.

Neymar (balra) nem nyert még Aranylabdát, ebben egyelőre elmarad a két klasszistól Forrás: Origo

Neymar a Barcával nyert bajnokságot, Király-kupát, BL-t, európai és spanyol Szuperkupát, volt BL-gólkirály, míg korábbi klubjával, a Santosszal megnyerte háromszor a paulista bajnokságot, egyszer a brazil kupát és a Libertadores-kupát, utóbbi sorozatnak volt a legjobb játékosa és gólkirálya is, a brazil válogatottal pedig a 2013-as Konföderációs Kupa-siker a legnagyobb eredménye.

Cristiano Ronaldo 23 évesen a MU játékosa volt, és ekkorra már aranylabdásnak, BL-győztesnek, kétszeres angol bajnoknak, FA-, Ligakupa-, angol Szuperkupa- és kluvilágbajnokság-győztesnek mondhatta magát.