Vágólapra másolva!
Késedi Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott videóelemzője minden részletre kiterjedő összeállítást készített az Európa-bajnoki pótselejtezős ellenfélről, Norvégiáról. A játékosok egy 30 oldalas kézikönyvet kaptak.

Nem akar hibázni a labdarúgó-válogatott a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn, ezért minden eddiginél alaposabban készül a közelgő párharcra.

Késedi Gábor videóelemző vezetésével minden részletre kiterjedő összeállítás készült posztonként, hogy segítse a magyar focisták felkészülését. A játékosok egy 30 oldalas kézikönyvet kaptak, amelyet szabadidejükben is forgathatnak, hogy bemagolják, melyik norvég milyen irányba szeret cselezni, ki az, aki távolról is vállal lövéseket, a súly- és magassági adatokról nem is beszélve, írja a Blikk.hu portál.

Késedi Gábor, a fociválogatott elemzője Fotó: Polyak Attila - Origo

"Minden játékos személyre szabott útmutatót kapott azokról a focistákról, akikkel a legtöbbet találkozhat a pályán, hogy még jobban megismerhesse az ellenfelek mozgását, képességeit” - idézte a lap Sipos Jenőt, az MLSZ sajtószóvivőjét.

Az Eb-pótselejtező első felvonására november 12-én Oslóban kerül sor, a visszavágót három nappal később rendezik a Ferencváros stadionjában.