Neymar nem néz focimeccseket

Lionel Messi, Neymar, Barcelona, foci
SPAIN, Madrid : Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (L) celebrates a goal with Barcelona's Brazilian forward Neymar (R) during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid on September 12, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Neymar közölte, egyáltalán nem néz futballt, főleg a Real Madrid mérkőzéseit, így nem is lehet kialakult véleménye a többi csapatról. Csak a Barcelona érdekli. 

„Nem nézem a Real Madrid mérkőzéseit, így nem is tudok véleményt formálni róluk – válaszolta Neymar arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a bajnoki rivális eddigi szezonjáról. – Őszintén szólva egyébként sem nagyon nézek futballmeccseket – mondta a brazil sztár a BeIN Sportsnak.

Az Aranylabdáról azért neki is volt véleménye. „A díj mindig Cristiano Ronaldo és Messi között dől el, ők ketten egy másik bolygóról jöttek. De ezt sem nagyon figyelem, csak a Barcelona érdekel, és a játékostársaim.”

Neymar és Messi gólöröme Forrás: AFP/Gerard Julien

Neymar igen jól kezdte a szezont, 14 mérkőzésen már 11 gólnál jár, a Barca a madridiakkal holtversenyben vezeti a bajnokságot, és a Bajnokok Ligájában is közel jár a továbbjutáshoz (mi több, a csoportelsőséghez).