Vágólapra másolva!
Több angol forrás is megerősítette, hogy a Chelsea-nél folyó lázongás vezetője Cesc Fabregas. A spanyol játékosnak elsősorban az a baja, hogy több társához hasonlóan nem tetszik neki a csapat játéka. 

A hétvégi forduló után került napvilágra, hogy a Chelsea egyik játékosa azt nyilatkozta, „inkább elveszít egy meccset, minthogy megnyerje Mourinho alatt”. A Secret Footballerre hivatkozva több angol oldal is megírta, hogy

ez a bizonyos játékos a Chelsea katalán sztárja, Cesc Fabregas.

A Secret Footballer belső információkra hivatkozva hozta le értesüléseit, de kiegészítette saját gondolataival is, amiket „olyanként fogalmazott meg, aki már átélt hasonlót”. Szerinte nagy hiba volt Mourinho részéről a játékosokkal napi kapcsolatban levő, kölcsönösen jó viszonyt ápoló egészségügyi stáb kirúgása (most már talán José is így gondolja), és azt is elmondja, miért lehetett rá szükség.

José Mourinhónak hamarosan lehet, hogy távoznia kell Forrás: NurPhoto/Danil Shamkin

A játékosok valószínűleg már korábban elkezdtek morogni a csapat játékstílusa miatt, és Mourinho

azzal akarta megmutatni, ki a főnök, hogy eltávolított a csapattól két olyan embert,

akiket kedveltek a játékosok. A SF kiemeli, hogy Sir Alex Ferguson is többször nyúlt ehhez az eszközhöz, bár ő általában peremjátékosokat rúgott ki ilyenkor.

Fabregas 2014-ben került a Chelsea-hez, az első időszaka remekül sikerült, de egy ideje csapatához hasonlóan a spanyol játékos is rossz formában, gyengén futballozik.