Vágólapra másolva!
Tizennégy forduló alatt tizenhat gólt szerzett, így toronymagasan vezeti a lengyel labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját Nikolics Nemanja. A Legia magyar válogatott csatára fáradtnak érzi magát, de szeretne bajnoki aranyat ünnepelni tavasszal.

"Nagyon boldog és elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, nem szeretnék leállni, éhes vagyok az újabb gólokra" - nyilatkozta Nikolics Nemanja a Sport.pl portálnak azt követően, hogy a lengyel labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában ismét eredményes volt.

A Legia Warszava magyar válogatott csatára a szombati, Lechia Gdansk ellen 3-1-re megnyert összecsapáson immáron 16. bajnoki gólját szerezte. A góllövőlistán fölényesen vezet, a második helyen álló Mariusz Stepinski (Ruch Chorzów) 7 gólnál jár.

Nikolics Nemanja megállíthatatlan Forrás: AFP

"Nagy terveim vannak erre az idényre, amelyek nem változtak.

Szeretnék bajnok lenni a Legiával,

és megnyerném gólkirályi címet is” - tette hozzá. A bajnokságot 14 forduló után a 31 pontos Piast Gliwice vezeti, a Legia és a Pogon Szczecin 23-23, a Cracovia Kraków, illetve a Górnik Leczna 21-21 ponttal követi.

Nikolics elárulta, hogy kicsit fáradt, szerencsére a szakvezetés próbál figyelni arra, hogy mindenkinek jusson szusszanásnyi idő.

"Az edzőnk figyel a regenerációra is, úgy érzem, minden mérkőzésünkön erőtől duzzadóan játszunk, és nem hiányzik a frissesség. De majd decemberben jól jön egy kis pihenés" - mondta Nikolics.