Vágólapra másolva!
Hatalmas mázlija volt az al-Ahli focistájának, Szalmin Halisznak, aki nagy butaságot csinált az al-Hilal elleni ázsiai BL-elődöntőn.

A vendég al-Ahli 1-0-ra vezetett a korábban a portugál Benficában és a Bragában is megfordult Rodrigo Lima góljával, amikor Halisz a saját 16-osán belül szerelte ellenfelét, és úgy tűnt, hogy a labda kipörög a pályáról.

A védő azt hitte, hogy a labda már túljutott az alapvonalon, ezért felkapta, de a partjelző egyből lengetett, és jelezte, hogy nem volt kinn a labda, így pedig Halisz mozdulata kezezésnek számított, vagyis büntetőt kapott az al-Hilal.

Halisz nagy butaságot csinált, ha nem is biztos, hogy igaza volt a partjelzőnek, akkor is érthetetlen, miért vette kézbe a labdát, simán ott kellett volna hagynia, vagy a lábát használni, és akkor nem került volna bajba.

Halisznak mázlija volt, a brazil Carlos Eduardo a kapufára rúgta a büntetőt, de az al-Hilal végül egyenlíteni tudott, egy másik brazil, Aílton Almeida góljával, de az 1-1 után így is az al-Ahli várhatja kedvezőbb helyzetből a visszavágót, amit otthon játszhat majd.