Ronaldo 30 futballsulit nyit Kínában

Ez Zsír, Mi történt Ronaldóval? Felismerhetetlen lett a sztárfocista
West Hollywood, CA - Ronaldo Luís Nazário de Lima commonly known as 'Ronaldo' was greeted by some die-hard fans after a dinner date with some lady friends at Ago Restaurant in West Hollywood. The retired Brazilian footballer signed autographs and posed for fan photos as he left the restaurant. AKM-GSI February 12, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 [email protected] [email protected] or Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected] February 12, 2015
Vágólapra másolva!
A korábbi legendás brazil labdarúgó, Ronaldo 30 futballiskolát indít Kínában a helyi fiatalok képzésére.

"Az üzleti megfontoláson túl az iskolák indításának oka az, hogy rengeteg játékos és szurkoló van Kínában" - nyilatkozta a 39 esztendős, kétszeres aranylabdás sztár. Ronaldónak Brazíliában már vannak akadémiái, s amint azt kifejtette, bízik benne, hogy közreműködése elősegíti a kínai labdarúgás fejlődését.

"A kormány és a civil szervezetek is rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a labdarúgás fejlesztésére" - tette hozzá a kétszeres világbajnok Ronaldo, aki európai profi éveiben szerepelt többek között az FC Barcelonában, az Internazionaléban, a Real Madridban és az AC Milanban is.

Ronaldo Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre Rolo

A kínai kormányzat célul tűzte ki, hogy a férfi futballválogatott meghatározó tényező legyen, és az 1999-es világbajnokságon ezüstérmes női csapat is visszatérjen a nemzetközi élvonalba. Ezért már az általános iskolától kezdve nagy hangsúlyt fektetnek a futball oktatására az ázsiai országban, amelynek célkitűzései között világbajnokság megrendezése is szerepel.