Dárdaiék megérdemelt pontot szereztek Frankfurtban

dárdai pál hertha
Hertha's Hungarian coach Pal Dardai waits prior the German first division Bundesliga football match FC Augsburg vs Hertha Berlin in Augsburg southern Germany, on August 15, 2015. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál elégedetten nyilatkozott a Hertha idegenbeli pontszerzése után, a Bundesliga 6. helyén álló berliniek edzője szerint jó eredmény a frankfurti döntetlen. 

„Roppant elégedett vagyok az 1-1-es végeredménnyel. Fontos pontot szereztünk – mondta Dárdai a Kickernek a 82. percben döntetlenre mentett frankfurti bajnoki után. – Egy kiváló Frankfurt ellen remek második félidőt hoztunk le. Úgy éreztem, ha még tíz percig tart a mérkőzés, akár meg is nyerhettük volna egy újabb góllal.”

A döntetlen jogosságát mutatja Armin Veh, az Eintracht edzőjének nyilatkozata, aki szerint „bár a Hertha megszerezhette volna a vezetést, az első félidő a miénk volt. A második viszont az övék, úgyhogy teljesen jogos a döntetlen.”

Dárdai elégedett Forrás: AFP/Christof Stache

Dárdai Pál csapata, amely tavaly épphogy megúszta a kiesést, folytatja remek szereplését, jelenleg a hatodik helyen áll a Bundesligában. A német lapok kiemelik, a magyar exkapitány elsősorban csapata védekezését rakta össze remekül, ami meg is látszik a kapott gólok számán.