Vágólapra másolva!
Nem tudott egymás után két meccset idegenben megnyerni a Milan, amely az udinei sikere után 1-0-ra kikapott Genovában. Nyert, és tartja második helyét a Torino, amely kilenc játékossal fejezte be a Palermo elleni mérkőzését. 

A Genoa aktívan kezdte a Milan elleni meccset, az 5. percben Diego Capel szabadrúgása még 30 centivel elkerülte a kaput, de öt perccel később Dzemaili szintén állított labdából próbálkozhatott, és az ő lövése a sorfalban felugró Bonaventurán megpattanva a bal sarokba vágódott.

A Milan lassan ébredt, az első félidőben nem is találta el a kaput, igaz, azért voltak lehetőségei, Bonaventura bombája centikkel ment a léc fölé, Balotelli löketét a védők blokkolták az ötösnél, majd a Liverpooltól visszatérő csatár fejjel is próbálkozott, ám a veszélyes bólintás elment a bal kapufa mellett.

Tíz emberrel hiába erőlködött a Milan

Az első félidő végén megfogyatkozott a Milan, Romagnolinak már volt egy sárgája, amikor ütközött Diego Capellel, amiért megkapta a második lapot Tagliaventótól.

A 49. percben Luiz Adrianóé volt a dicsőség, hogy a Milan részéről először eltalálta a kaput, de Lamanna figyelt a rövid sarokra. Aztán Balotelli próbálta meg lemásolni az udinei szabadrúgásgólját, de ezúttal nem tudta a kapuba csavarni a labdát, aztán közelebbről is lőhetett, ez meg a kapus zsákmánya lett.

Balotelli most nem tudott segíteni a csapatán Forrás: AFP

A Milan tíz emberrel is ment előre az egyenlítésért, és a legnagyobb helyzet az előző idényben még a Genoát erősítő Kucka előtt adódott, de a szlovák középpályás 10 méterről a lelátóra püfölte a labdát. A Genoa így megszerezte idénybeli második győzelmét, és sorozatban harmadszor kapta el a Milant, amely hat forduló alatt már három vereséget számlál.

Serie A, 6. forduló:
Genoa - Milan 1-0 (1-0)
gól: Dzemaili (10.)
piros lap: Romagnoli (42., Milan)

A Lazio vasárnap egygólos hátrányról fordítva 2-1-re győzött a Verona vendégeként. A fővárosiak emberhátrányban futballozva szerezték meg a három pontot érő gólt, amit Parolo lőtt egy szabadrúgáskombináció után.

Van minek örülni Torinóban. De nem a Juventusnál. Forrás: AFP/Olivier Morin

Tartja remek formáját a Torino, amely kilenc emberrel zárta ugyan a szintén tűrhetően rajtoló Palermo elleni meccset, mégis győzni tudott.

További eredmények:
Verona-Lazio 1-2 (1-0) G: Helander 33. ill. Biglia 63. 11-esből, Parolo 81.
Bologna-Udinese 1-2 (1-0) G: Mounier 31. ill. Badu 61., Zapata 85.
Sassuolo-Chievo 1-1 (1-1) G: Defrel 3., ill. Paloschi 24.
Torino-Palermo 2-1 (1-0) G: Gonzalez (öngól) 44., Benassi 48., ill. Gonzalez 71.