Storck valószínűleg beválogatja a Nemzet Bödéjét

Budapest, 2015. április 25.
Böde Dániel, a Ferencváros támadója, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga, 25. fordulójának Ferencváros - Diósgyőri VTK találkozóján a fővárosi Groupama Arénában 2015. április 25-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. április 25. Böde Dániel, a Ferencváros támadója, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga, 25. fordulójának Ferencváros - Diósgyőri VTK találkozóján a fővárosi Groupama Arénában 2015. április 25-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Bernd Storck szövetségi kapitány az Mlsz.hu-nak elmondta, valószínűleg meghívja a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőre készülő keretébe Böde Dánielt.

"Ahogy minden potenciális kerettaggal, vele is szerettem volna személyesen találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck. - Dani remek formában játszik, nem véletlenül volt tagja a bő keretnek az előző mérkőzések előtt, már akkor is gondolkoztam a meghívásán."

Az NBI góllövőlistáját nagy fölénnyel vezető, bombaformában játszó csatárnak már az is nagy csalódás volt, hogy a románok és az északírek elleni meccsekre készülő csapatba nem került be.

Böde Dániel szórja a gólokat a Fradiban Forrás: MTI/Illyés Tibor