Juhász Roland 2018-ig hosszabbított a Vidivel

Juhász Roland akció FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA gólöröm Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY Székesfehérvár, 2014. szeptember 14.
A Videoton labdarúgóját, Juhász Roland gólszerzőt (k) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában j
Székesfehérvár, 2014. szeptember 14. A Videoton labdarúgóját, Juhász Roland gólszerzőt (k) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Videoton FC - Újpest FC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. szeptember 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Videoton a honlapján jelentette be, hogy újabb három évre, 2018-ig meghosszabbította csapatkapitánya, Juhász Roland szerződését.  

"Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a Vidivel, és újabb három évig játszhatok itt Székesfehérváron. A tárgyalások zökkenőmentesen zajlottak, végig éreztem, hogy a klub bízik bennem, számít rám, és továbbra is komoly célokért fogunk küzdeni, ez pedig nagy motiváció számomra. Hosszú távú terveim közt szerepel, hogy miután befejezem az aktív labdarúgást, ne szakadjak el teljesen ettől a csodálatos sporttól, és a Viditől sem – nyilatkozta a játékos a Vidi honlapjának.

A 80-szoros válogatott hátvéd három és fél éve igazolt a Videotonba, fél évig kölcsönben játszott Fehérváron, majd 2013-ban végleg megvette a klub. Juhász ugyan idén sérülésekkel bajlódik, de így is fontos láncszem a bajnoki címvédő Videotonban.

Juhászt ünneplik a csapattársak Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Boldog vagyok, hogy Juhász Roli a hosszú távú szerződés aláírásával elkötelezte magát a klub céljai mellett. Magyarországon nagyon kevés ilyen karakterű labdarúgó van, beleértve a külföldi légiósokat is. Roli igazi vezéregyéniség nem csak a pályán, hanem az öltözőben is. Nagy fegyvertény, hogy a legnagyobb értékünket sikerült megtartanunk“ – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.