Vágólapra másolva!
José Mourinho érdekes módszerrel próbálja életre kelteni gyászosan szereplő csapatát.

A Chelsea öt forduló alatt mindössze négy pontot szerzett a Premier League-ben, ami akkor is pocsék mutató lenne, ha történetesen nem az angol bajnokság címvédőjéről beszélnénk.

A csapat háza táján érthetően nem idilli a hangulat, a hétvégi, Everton elleni vereség után azt lehetett olvasni, hogy John Terry és Diego Costa egymásnak estek, de a klubnál ezt cáfolták. Válságértekezletet ugyan nem hívtak össze, de a Telegraph azt írja, Mourinho betiltotta az öltözői vicceket.

Mourinhónak valamit ki kell találnia, hogy feltámadjon a csapata Forrás: AFP

Hogy ez a módszer segít-e a látványosan szenvedő csapaton? A héten választ kaphatunk rá, szerdán ugyanis a BL első fordulójában az izraeli Maccabi Tel-Avivot fogadja a Chelsea, majd az angol bajnokságban az Arsenal ellen vív rangadót.

A Maccabi ellen Mourinho változásokat tervez, viszsatérhet a brazil irányító, Oscar, valamint Willian, Radamel Falcao és Loic Rémy is lehetőséget kap, hogy bejátssza magát a kezdőbe. A Telegraph szerint a Chelsea legnagyobb gondja idén az, hogy a tavalyi menetelés négy kulcsembere, Branislav Ivanovic, Cesc Fabregas, Eden Hazard és Diego Costa közül mindegyik nagyon messze van a legjobb formájától.