Az egykori fradistáé az Eb-selejtezők leghülyébb kiállítása

Vb-visszapillantó, Besic
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 15: Muhamed Besic of Bosnia and Herzegovina is challenged by Lionel Messi of Argentina during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Bosnia-Herzegovina at Maracana on June 15, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Vicces piros lapot kapott Muhamed Besic a Bosznia-Hercegovina-Andorra mérkőzésen. A Ferencváros egykori játékosa azért kapott pirosat, mert a rágójával megdobta ellenfelét. 

Bosznia simán lelépte a törpeállamot, a 3-0-s végeredmény már kialakult, amikor a 63. percben Besicset Victok Rodríguezzel együtt kiállította a játékvezető. A hirig egy elkésett andorrai belépő miatt alakult ki, a felrúgott Besic úgy törlesztett, hogy a rágójával megdobta az ellene szabálytalankodó ellenfelet.

Nem tudjuk, mire számított (és hogy miért rágózik a pályán, amikor az balesetveszélyes), de nem tűnik különösebben meglepettnek, amikor a játékvezető mögé lép, és felmutatja neki a piros lapot.

A bosnyákok egyébként nem állnak jól a csoportban, a pótselejtezőt érő harmadik helytől is két pontra vannak, az egyenesági kijutás pedig már csak álom, pedig a csapat kerete tele van jó bajnokságban meghatározó szerepet betöltő játékosokkal. A csoport első helye egyébként azért nem dőlt el, mert az éllovas walesiek nem tudták megverni Izraelt, így a Cipruson a hajrában nyerő belgák egy pontra megközelítették őket.

Muhamed Besic küzd Messivel a vébén Forrás: FIFA via Getty Images/2014 FIFA/Shaun Botterill - Fifa