Juhász nem utazott el a sorsdöntő Eb-selejtezőre

Király Gábor; Juhász Roland akció FOTÓ FOTÓTÉMA KAPCSOLATOKHOZ  KÖTŐDŐ Közéleti személyiség foglalkozása ölel sportoló SZEMÉLY Budapest, 2015. március 29.
Juhász Roland (b) és Király Gábor kapus a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában v
Budapest, 2015. március 29. Juhász Roland (b) és Király Gábor kapus a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Magyarország - Görögország találkozó végén a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott védője sérülés miatt nem utazott el Belfastba, az északírek elleni hétfői Európa-bajnoki selejtezőre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos twitter-oldalán közölte, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány Márkvárt Dávidot, a Puskás Akadémia középpályását hívta be utólag a keretbe. Juhász mellett a sárga lapjai miatt eltiltott Tőzsér Dániel sem léphet pályára a hétfői összecsapáson.

A magyar válogatott hét fordulót követően a harmadik helyen áll csoportjában, az éllovas északírektől négy, a románoktól pedig három ponttal lemaradva. A csoportból az első két helyezett jut ki automatikusan az Eb-re, a harmadikok - egy, a legjobb kivételével - pótselejtezőt játszanak.

Juhász nem lesz ott a pályán Belfastban Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd