Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic megmondta a magáét egy svéd újságírónak.

A svéd válogatott csatára már többször is összeakadt verbálisan a helyi média képviselőivel, és az oroszok elleni Eb-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón a Tv4 riporterével, Olof Lundh-dal szólalkozott össze.

Lundh szóba hozta, hogy Ibrahimovic belevágott olyan dolgokba, amelyek a futballtól függetlenek, saját parfümöt indított, és a Dressmann nevű ruházati cég kollekcióját reklámozza, és arról érdeklődött, mennyire fontosak ezek neki.

Nem a pénz, a kaland miatt vágott bele

A focista zokon vehette, hogy az üzleti dolgairól faggatják, mert azt válaszolta, olyan érzése van, mintha nem kereshetne pénzt, és bármit is csinál, mindig azt vetik a szemére, hogy nincs-e még elég pénze. Az újságíró próbálta megmagyarázni, hogy mire is gondolt, de Ibrahimovic nem hagyta kibontakozni, majd elmondta, hogy ő nem a pénz, hanem a kaland miatt vágott bele a számára újdonságot jelentő dolgokba.

"Adhatnak egy extra lökést ezek a dolgok, amivel kiválthatják a futballt? - hangzott Lundh újabb kérdése, és Ibrahimovic a homlokát ráncolva, morcos arckifejezéssel válaszolt. "Nem, ezekkel pontosan úgy vagyok, mint a futballal. Az ad extra motivációt, ha olyan dolgot csinálhatok, ami nektek fáj. Ez a legjobb érzés" - mondta a PSG-ben játszó csatár, majd a válasza után véget is ért a sajtótájékoztató.

Ibrahimovic aztán az edzésen megmutatta, hogy jó formában van, balos lövésénél csak a gólja utáni reakciója volt nagyobb.