Vágólapra másolva!
A szerb labdarúgó-válogatott másfél év alatt négy szövetségi kapitányt fogyasztott, öt forduló után mínusz két ponttal áll az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban, és visszacsúszott a világranglista 66. helyére. Ezek után nem véletlen, hogy a bulvárlapok azonnal lecsaptak Aleksandar Mitrovic túlságosan kihívó pólójára. A szerbek legjobbja, a Chelsea-ben profiskodó Nemanja Matic nem is hagyta szó nélkül az esetet.

Öt forduló alatt elveszítette minden esélyét a szerb labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezők során, amely egy örményországi 1-1-es döntetlen mellett négy vereséget szenvedett (igaz, az albánok elleni hazai meccs 0-0-nál szakadt félbe, de a vendégek 3-0-lal megkapták a győzelmet, Szerbiától pedig levontak három pontot), és mínusz két ponttal csoportja utolsó helyén áll.

A csapat péntek este Újvidéken Örményország ellen lép pályára, és a játékosok szeretnék emelt fővel elhagyni a pályát a hátralevő találkozókon.

Az utóbbi időben a csapat többnyire negatív kritikát kapott és a bulvársajtó is lecsapott a játékosokra, éppen ezért a lehető legrosszabbkor jött Aleksandar Mitrovic pólóügye.

Aleksandar Mitrovic és a póló Forrás: StarSport

A Newcastle United 20 éves csatára hétfőn egy női dekoltázst ábrázoló pólóban érkezett az összetartásra, természetesen több szerb lap is leközölte a róla készült fotót. Ahogy egy újságíró a válogatott szerdai sajtótájékoztatóján visszakérdezett:

Mínusz két pontnál mégis mit kellett volna címlapra tenni?

A válogatott egyik legjobbja, a Chelsea-ben szereplő Nemanja Matic finoman be is szólt játékostársának, figyelmeztetve, hogy az öltözete igencsak hagyott maga után kívánnivalót.

Aleksandar Mitrovic Forrás: StarSport

- mondta Matic, aki hozzátette, sokan kritizálták őket az elmúlt időszakban, s reméli, hogy a következő kvalifikációs sorozatban már más lesz a helyzet.

"Sok minden közrejátszott, hogy ilyen rosszak lettek az eredményeink. Kezdve attól, hogy másfél év alatt négy szövetségi kapitány ült a kispadon, egészen addig, hogy néhány fiatalabb játékos nehezen találja meg a helyét a bulvárlapok által rólunk kialakított képben" - nyilatkozta a Vecernje novostinak.

Hozzátette, biztos abban, hogy ehhez hasonló eset nem fog többet előfordulni.