Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a második legjobban kereső sportoló a világon, csak a bokszoló Floyd Mayweather előzi meg. De mire költi a pénzét a Real Madrid sztárja?

Autó

Ahogy a focisták nagy része, Ronaldo is imádja az autókat és motorokat, és megteheti, hogy gyakorlatilag olyan verdát vegyen magának, amilyet akar. Körülbelül 5 millió dollárra (kb. 1,4 milliárd forint) taksálják az autó- és motorparkja értékét.

Komoly autóparkja van Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Jótékonykodás

Rendszeresen adományoz a rászorulóknak, de az elmaradott térségek lakói mellett a beteg gyermekeken is igyekszik segíteni. Legutóbb egy 10 éves kisfiú 60 ezer eurós (kb. 20 millió forintos) agyműtétjét fizette ki, de 2012-ben egy rákos fiú kezeléseinek költségeit is magára vállalta.

Ajándék a csapattársaknak

Állítólag rendszeresen meglepi valamivel a csapattársait. A 2014-es Bajnokok Ligája-győzelem után Ronaldo minden Real-játékosnak készíttetett egy egyenként 10 ezer dollárba (kb. 2,78 millió forint) kerülő, egyénre szabott órát.

Órával lepte meg a csapattársakat Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Ház

Összesen három háza van, egy Portugáliában, egy az Egyesült Államokban és egy Madridban, ahol él. A híres építészmérnök, Joaquin Torres által tervezett villában öt hálószoba, két fürdő, borospince és saját moziterem is van, de természetesen az elengedhetetlen medence és tetőtéri jacuzzi is megtalálható benne. A spanyolországi elit környéken lévő luxusvilla értéke 7 millió dollár (közel 2 milliárd forint).

Luxuskörnyéken luxusvilla Forrás: Photolabels.com

Divat

Amellett, hogy szinte saját márkája van, és egyénre szabott ruhákat gyártanak neki, rendszeresen jár vásárolgatni is. Állítólag havi 8 ezer dollárt (kb. 2,2 millió forint) költ ruhákra. Kedvenc márkája a Gucci, a Prada és a Louis Vuitton.

Fontos a megjelenés Forrás: AFP/Gerard Julien

Családi nyaralások

Rendszeresen elviszi családját különböző nyaralásokra. Ilyenkor a magángépével utaznak, utoljára Miamiban, New Yorkban és Görögországban jártak. Legutóbbi nyaralása éjszakánként 10 ezer fontba (kb. 4,3 millió forint) került.