Sztárja nélkül fogadja a Realt a Juventus

504225827 Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Bár volt rá esély, végül nem lép pályára a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben a Juventus francia sztárja, Paul Pogba, aki a meccs másnapján csatlakozhat csak a társaihoz. A visszavágón már valószínűleg pályára lép. 

A francia csillag, aki valószínűleg brutális pénzért távozik Torinóból a nyáron, egy hónapja szenvedett combizom-szakadást, így a Monaco elleni negyeddöntőt nélküle vívta meg a Juventus. A játékos nagyon szeretett volna pályára lépni a Real Madrid ellen, és mivel gyorsan javult az állapota, Max Allegri edző sem zárta ki, hogy Pogba felépül az elődöntő első, torinói meccséig.

„Paul mindent megtett, de az orvosi stáb úgy látta, hogy értelmetlen lenne megkockáztatni a játékát. Szerdán visszatér közénk, és talán a visszavágón már szerepet kaphat Madridban, de az első meccset biztosan kihagyja – mondta Allegri.

Pogba csak a visszavágón játszhat a Real ellen Forrás: AFP/Marco Bertorello

A Juventushoz kapcsolódó hír, hogy a klub 57 perc alatt eladta az összes jegyet a Real elleni klasszikusra, igazából a nagyközönség felé meg sem nyitották az érdeklődést, a bérletesek és szurkolói klubtagok elkapkodták az összes jegyet.