Pontot szerzett Pakson a Honvéd

Budapest, 2014. szeptember 13.
A Honvéd gólszerző játékosát, Cristian Portillát (háttal) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a Bozsik József Stadionban 2014. szeptember 13-án.
M
Budapest, 2014. szeptember 13. A Honvéd gólszerző játékosát, Cristian Portillát (háttal) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a Bozsik József Stadionban 2014. szeptember 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent ért el a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Paksi FC-Budapest Honvéd 0-0
Paks, 1000 néző, v.: Andó-Szabó
sárga lap: Gévay (74.), illetve Youla (12.), Baráth (30.) Ignjatovic (40.)

Paksi FC: Molnár P. - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Bartha, Bertus, Kecskés (Hahn, 70.), Tamási (Vági, 81.), Haraszti (Simon A., 70.) - Balázs Zs.

Budapest Honvéd: Kemenes - Botka, Ignjatovic, Elez, Baráth - Nagy G., Godoy (Csábi, 54.), Gazdag - Prosser (Ihrig-Farkas, 84.), Youla (Punosevac, 54.), Holender

Mindkét csapat elég álmosan kezdett és ez nem is változott a szünetig, így jobbára unalmas mezőnyjátékkal telt el az első félidő, melynek során a kapuk nem forogtak veszélyben.

Elég lesz az 1 pont? Forrás: MTI/Kovács Tamás

A folytatásban valamivel nagyobb iramban futballoztak a csapatok, a Honvéd próbált nyomást gyakorolni a Paksra, de mezőnyfölénye helyzetekben nem nyilvánult meg. A hajrában a hazaiak is feljavultak, de az egész meccsre jellemző pontatlanság miatt nem született gól. A hazaiak így három, a vendégek négy bajnoki találkozó óta nyeretlenek.