Elsírta magát, akkora gólt lőtt

502966119
Sporting's midfielder Luis Carlos da Cunha "Nani" celebrates after scoring during the Portuguese league football match Sporting CP vs Gil Vicente FC at the Alvalade stadium in Lisbon, on February 22, 2015. AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA
Vágólapra másolva!
Óriási gólt lőtt a Sporting színeiben a hétvégén Nani, olyannyira, hogy el is sírta magát a találat után. Könnyezett már a pályán régebben is, de akkor még teljesen más miatt.

Hatalmas gólt ragasztott a Gil Vicente hálójába Nani vasárnap. A Sporting ezzel nyert 2-0-ra, és megerősítette a harmadik helyét a tabellán.

A portugál válogatott játákos elsírta magát örömében a találat után:

Nani már nyolc gólnál jár, mióta a Manchester United kölcsönadta a Sportingnak. A legújabb találatra való reakciója viszont eszünkbe juttatott két dolgot: egyrészt a hírek szerint Nani tart otthon egy róla készült szobrot.

Másrészt Nani egykoron még azért sírt a pályán, mert túl keményen lépett oda neki a Liverpool legendás védője, Jamie Carragher.

Mindenesetre örülünk, hogy Nani ismét olyan gólt szerzett, amilyenre a manchesteri pályafutása elején rendszeresen képes volt, az utóbbi években viszont csak ritkán.